Home > Onze diensten

Diensten

Industriebouw met een totaalaapak

Totaalconcepten

Bouwen of verbouwen is vaak stresserend, ook bij industriebouw. Bij Botech Industrial Buildings doen we echter alles om het u als bedrijf zo gemakkelijk mogelijk te maken en door u maximaal te ontzorgen.

Ontwerp

Bent u op zoek naar een partner die begrijpt dat uw bedrijfsactiviteit eigen noden en wensen heeft. Heeft u vragen over hoe u uw huidig gebouw het beste kan verbouwen om uw groeiende activiteiten te huisvesten of hoe u een nieuw gebouw best vormgeeft?

Constructie

Klanten kiezen voor ons, omdat ze weten dat we altijd gebruik maken van kwalitatieve materialen bij de industriebouw. Een gebouw ingericht op maat van uw activiteiten is de fundering van iedere onderneming.

Botech zorgt voor een afwerking met oog voor detail

Afwerking

Als bedrijf is het belangrijk dat uw activiteiten goed gehuisvest zijn, zodat u efficiënt kan werken. Daarnaast echter, is ook de uitstraling belangrijk. Want uw gebouw met productiecapaciteit of kantoren is een groot fysiek uithangbord voor uw bedrijf.

Een vlotte technische installatie als kers op de taart

Technieken

Voor een klant is een goede en vlotte technische installatie meestal de kers op de taart. Dit merken we toch bij onze klanten. Als u vertrekt van een weldoordacht plan, werkt met goede materialen en alles nauwgezet opvolgt, is dit meestal een logisch gevolg.

Support

Naast het bouwen of renoveren van uw industriebouw, kunnen we u ook helpen met herstellingswerken en onderhoud. Dit sluit zich aan bij de visie van Botech Industrial Buildings op vlak van het leveren van een totaalconcept: zelfs na de oplevering kan u, indien gewenst, beroep doen op ons.

Onze realisaties