Home > Realisaties

Onze realisaties

 Klant van Botech - Brésor

Brésor

Botech industriebouw nam het volledige project van Dhr. Paul Van Himst, namelijk het bouwen van een nieuwe koffiebranderij, volledig onder de arm. Wij ontwierpen de plannen, bouwden de burelen en realiseerden de installatie en inrichting van de productie!

Klant van Botech - Ixina

Ixina

Ook voor een klant als Ixina is een ruime en functionele showroom bijzonder belangrijk. Botech verzorgde de volledige inrichting van de winkelruimte en werkte de bestaande ruwbouw op een precieze manier af binnen een extreem korte bouwtermijn.

Klant van Botech - Logoplast Nederland

Logoplast Nederland

Logoplaste Nederland had nood aan nieuwe burelen en een nieuwe productieafdeling. Botech slaagde er in een moderne nieuwbouw te leveren binnen de bouwtermijn, met een grote besparing op het budget zonder verlies van kwaliteit.

Klant van Botech - Snack Bosteels

Snack Bosteels

Een totaalproject op maat van de klant.

Klant van Botech - J&S Packaging

J&S Packaging

Voor J&S Packaging voorzag Botech een totaalconcept. We namen de organisatie van de verhuis volledig voor onze rekening. Er werd een hoogwaardige opslagplaats met hypermoderne burelen gebouwd in een zeer korte bouwtermijn. Door een goede conceptstudie werd er flink bespaard op het budget.

Klant van Botech - STO

STO

Onze klant had nood aan een nieuwe opslagplaats en burelen binnen een zeer strakke deadline. Botech leverde een uitzonderlijk modern resultaat binnen de termijn en bespaarde daarbovenop nog eens op het vooropgestelde budget, met behoud van kwaliteit!

PLAATS: Mollem

Botech klant - I.T.S.

I.T.S.

Voor I.T.S. verwezenlijkte Botech het totaalproject van ontwerp tot volledige realisatie. We verzorgden de volledige bouw, inrichting en afwerking van de opslagruimte en burelen. Het resultaat is een hypermodern gebouw.